ALPINISMO: Núria Picas critica la masificacióN deL Everest con una imagen sorprendente. #Alpinismo @ElNacionalWeb #Sociedad #Actualidad #Everest2019 #Noticias @CatSeguros #CatSegurosInformaLa NOTICIA (Enlace al artículo original).

Núria Picas, corredora d’Ultratrails catalana i que recentment ha rebut la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, ha publicat una imatge a les seves xarxes socials que mostra a la perfecció la nova realitat del món de la muntanya. I és que la popularitat d’aquest sector, amb figures com Kilian Jornet com a màxim exponent ha crescut de forma exponencial en els darrers anys.

I això, tot i afavorir la visibilització d’un esport menys mediàtic, provoca que es perdi l’esperit més originari del senderisme, l’aventura pràcticament en solitari per racons sovint inhòspits i inaccessibles. El mateix Jornet ha lamentat en diverses vegades la massificació que es pot produir per pujar als cims més coneguts del món, com és l’Everest. Una realitat que també ha ensenyat Núria Picas en aquesta imatge.Ver imagen en Twitter


Ver imagen en Twitter

Núria Picas@NuriaPicas

😳

Mt. Everest 22/05/2019 per fi entenc perquè el @kilianj va pujar-hi de nit.2.27420:33 – 23 may. 2019630 personas están hablando de estoInformación y privacidad de Twitter Ads


Picas, sovint reivindicativa i activista en la política catalana, amb referències habituals als presos polítics i la situació política de Catalunya, també ha volgut remarcar l’evolució negativa que ella, juntament amb altres veterans corredors de muntanya, han anat veient, sobretot, en els darrers anys en el món de la muntanya.

Cinc morts aquest mes a l’embús de l’Everest

Només durant el mes de maig s’han comptabilitzat cinc morts a l’Everest, que ha enregistrat el rècord de permisos d’escalada aquesta temporada, amb un total de 378. Una xifra a la qual no s’hi havia arribat mai després que el 1953 es realitzés la primera ascensió exitosa a la muntanya més alta del món.


SEGURO DE DECESOSSEGURO DE ACCIDENTES


La FUENTE y su comentario.

Santiago Niño (@sninobecerra) twitteó a las 2:04 p. m. on vie., may. 24, 2019:
¡Cómo! ¿Qué Ud. no ha estado en el Everest? Yo ya he pisado la cumbre en tres ocasiones, y la semana que viene vuelvo. https://t.co/bBIgzV84Ip
(https://twitter.com/sninobecerra/status/1131893709790949381?s=09)


Nuestro Comentarista con su comentario.

L. NICOLÁS CENTELLES (@Luis_NICOLAS_C) twitteó a las 7:56 p. m. on lun., may. 27, 2019:
Cuando se dan masificaciones de este estilo es señal dq nuevos ricos han aparecido en el espectro social: los verdaderamente ricos jamás acuden a las masificaciones, ni les gustan, ni las necesitan.

Es una evidencia más de la crisis que hemos pasado y de la que está por venir.
(https://twitter.com/Luis_NICOLAS_C/status/1133069534276014081?s=09)Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s